Nieuwsbrief december 2019

Lees hier over bijvoorbeeld de opbrengst van Grote Clubactie 2019, Ariane Sinterklaaslessen, het activiteitenoverzicht en de uitnodiging voor de Vrijwilligersavond 2020.

Nieuwsbrief september 2019
Lees hier onze eerste nieuwsbrief van het seizoen met oa: nieuwe seizoen in het teken van Ariane got Talent!

Ariane got Talent!

Dit seizoen 2019-2020 staat in het teken van ‘Ariane got Talent’ waarbij alle ruiters oefenen tijdens de lessen voor de Ariane got Talent-show begin 2020. Hier laten alle ruiters zien wat ze geleerd hebben en waar ze trots op zijn aan dierbaren, andere ruiters, vrijwilligers en sponsoren.

Slotdag 30 juni 2019

De allerlaatste dag van het 51ste seizoen van Stichting Ariane de Ranitz lieten de ruiters ook deze keer zien aan het publiek wat ze geleerd hadden. En waar ze plezier in hebben. En iedereen kreeg een diploma uiteraard, want inzet en lol lukt elke ruiter bij de Stichting.

Dagkamp 12 mei en 2 juni 2019

Ook dit seizoen waren onze Dagkampen weer één groot genieten. Met bijna 45 ruiters verdeeld over twee dagen waren we op bezoek bij manage Lis Hartel in Doorn in de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Dat nodigt dus ook uit voor super mooie buitenritten. Ook een speurtocht en het bewerken van een eigen rugtasje werden ook met veel enthousiasme ontvangen. Ruiters, vrijwilligers en instructrices hartelijk dank voor dit festijn. Alle foto’s staan op onze Facebookpagina.

29 april 2019 Tweede vrijwilligersavond

Onze tweede vrijwilligersavond van dit seizoen was weer een TOP leerzame en gezellige avond. Suzanne van Paarden-Taal liet ons zien hoe onze pony’s en paarden met ons communiceren. Hoe kunnen we nog beter samenwerken?
Hartelijk dank Suzanne voor de duidelijke en inspirerende avond.

Koningsnacht 26 april 2019

IOOF – Dr. Aletta Jacobs Rebekkahloge no. 16 en de
Sic Semperloge hebben op de vrijmarkt in Utrecht een super mooi bedrag voor ons opgehaald.
Heel erg bedankt Odd Fellows!! Ook namens de ruiters.


10 maart 2019 Individuele dressuurproeven

De ruiters, die in de lessen zonder begeleiding rijden, hebben op 10 maart een dressuurproef gereden. 15 ruiters deden hier aan mee en ze hebben het allemaal heel goed gedaan. De paarden zagen er prachtig uit met mooie vlechten en de nieuwe Ariane sjabrakken.

Februari 2019 Carnaval

De week voor de voorjaarsvakantie mochten de ruiters verkleed paardrijden. En ook sommige vrijwilligers deden mee.

22 oktober 2018 Eerste vrijwilligersavond

Tijdens de herfstvakantie hebben we weer onze eerste vrijwilligersavond van dit seizoen gehouden. De vrijwilligers hebben meer informatie gehad over het begeleiden van de licht verstandelijk beperkte ruiter en het verzorgen van het paard. Daarna hebben ze kunnen ervaren hoe het is om met ons aangepaste materiaal (zoals het Ariane de Ranitz-zadel en een eenhandsteugel) te rijden. Super dat vrijwilligers ook in hun vakantie tijd vrijmaken voor Ariane de Ranitz!

September 2018 Begin 51e seizoen

We zijn ons 51e seizoen weer met veel plezier begonnen en hebben nieuwe ruiters en nieuwe vrijwilligers kunnen verwelkomen. We hebben er weer veel zin in om er ook nu weer een heel mooi seizoen van te maken.