Ondersteuning door bedrijven, verenigingen of stichtingen

Stichting Ariane de Ranitz zet zich in voor het mogelijk maken van paardrijden voor mensen met uiteenlopende beperkingen. En hoewel ruiters zelf een financiƫle bijdrage moeten betalen voor hun paardrijlessen, is dit onvoldoende om alle kosten te dekken. Hiervoor zijn wij mede afhankelijk van ondersteuning.

Ook voor een bedrijf, vereniging, school of serviceclub kan Stichting Ariane de Ranitz een aantrekkelijk doel zijn: je steunt je medemens in het beoefenen van sport of vrijetijdsbesteding. Helaas zijn niet alle sporten voor personen met een beperking toegankelijk, gelukkig behoort aangepast paardrijden wel tot de mogelijkheden.

Je kunt een concreet doel ondersteunen zoals materialen, activiteiten of ondersteun met de huur van de manege en de paarden. Zo kun je direct terugzien waar het geld aan wordt besteed. Je bent van harte welkom om bij onze lessen en activiteiten te komen kijken.

Overweeg je ondersteuning van onze Stichting dan denken wij heel graag mee over de mogelijkheden. Hoe je ons kunt bereiken vind je bij Contact.