Arjo

Arjo is een mooie Haflinger met witte manen en een lichtbruine vacht. Hij is heel braaf en houdt van knuffels. Arjo geeft de ruiters een veilig gevoel.

Banjo

Banjo is een lieve zwarte pony. Zowel kleine kinderen als volwassen ruiters kunnen op Banjo rijden. Ze is soms een beetje eigenwijs maar dat is ook wel weer leuk. Banjo vindt het heel leuk om gepoetst te worden.

Floris

Floris is een mooi bruine grote pony met wit, zilveren haren (Schwarzelder Fuchs). Hij houdt van spelletjes doen. Braaf, lief, nieuwsgierig en zin hebben in een drafje is hoort wel bij hem. Lekker sturen en aanwijzingen geven daar houdt Floris van.

Lejoor

Lejoor is een lieve kleine pony met een bijzonder oor. Dit oor hangt een beetje naar beneden. Verder heeft Lejoor ook een mooie vacht met bruine en witte vlekken, een echte indianenpony. Lejoor wil graag lopen en is niet lui.

Kees

Kees is een mooie zwarte pony die niet zo heel groot is. Als ze draaft kan je heel lekker op haar zitten. Ze is lekker smal en dat is voor sommige ruiters wel fijn.

Melody

Melody is een lieve fjord met hele mooie manen die rechtop staan. Zij wil altijd graag lopen en is nooit bang. Melody is heel goed in snelstap-wedstrijden.

Teddy

Teddy is een zwarte Tinker met twee witte achterbenen en een mooie witte brede bles. Teddy is heel ontspannen en loopt fijn op tempo.
Ze stuurt heel makkelijk en snapt snel wat de ruiter bedoeld. Zo galoppeert ze rustig in de gevorderde lessen.
Wel is het een pony die graag achter de andere pony’s aanloopt als de afstand te groot is gaat ze stil staan.
Verder houd ze erg van knuffelen en wordt zowel op vacht als met zadel bereden.

Eric

Eric Is een zwart/wit middelgroot gevlekt paard. Hij is heel lief en Braaf.
Eric wil graag lopen.

Sisi

Sisi is een mooie witte merrie met allemaal kleine stipjes. Poetsen helpt niet want deze stipjes horen bij haar kleur. Ze is een vliegenschimmel. Sisi is best groot, ze is dan ook een paard. Ze vindt poetsen heel erg leuk.

Vifi

Vifi is een grote witte schimmel. Ze is erg groot en dus ook een paard. Toen Vifi jonger was heeft ze veel wedstrijden gelopen. Ze kent heel veel.