Amber

Amber is een donkerbruine merrie met zwarte manen en een zwarte staart. Amber wil altijd graag lopen. Ze vindt knuffelen heel leuk. Aansingelen vindt ze minder leuk en op dat moment kan je haar beter niet aaien.                                                                                       

Arjo

Arjo is een mooie Haflinger met witte manen en een lichtbruine vacht. Hij is heel braaf en houdt van knuffels. Arjo geeft de ruiters een veilig gevoel.

Banjo

Banjo is een lieve zwarte pony. Zowel kleine kinderen als volwassen ruiters kunnen op Banjo rijden. Ze is soms een beetje eigenwijs maar dat is ook wel weer leuk. Banjo vindt het heel leuk om gepoetst te worden.

Floris

Floris is een mooi bruine grote pony met wit, zilveren haren (Schwarzelder Fuchs). Hij houdt van spelletjes doen en af en toe een gekkigheid omdat hij jong is. Braaf, lief, nieuwsgierig en zin hebben in een drafje is hoort wel bij hem. Lekker sturen en aanwijzingen geven daar houdt Floris van.

Iejoor

Iejoor is een lieve kleine pony met een bijzonder oor. Dit oor hangt een beetje naar beneden. Verder heeft Iejoor ook een mooie vacht met bruine en witte vlekken, een echte indianenpony. Iejoor wil graag lopen en is niet lui.

Kees

Kees is een mooie zwarte pony die niet zo heel groot is. Als ze draaft kan je heel lekker op haar zitten. Ze is lekker smal en dat is voor sommige ruiters wel fijn.

Melody

Melody is een lieve fjord met hele mooie manen die rechtop staan. Zij wil altijd graag lopen en is nooit bang. Melody is heel goed in snelstap-wedstrijden.

Ot

Ot is een zwarte tinker met hele lange manen. Opvallend zijn ook de witte aftekeningen op haar achterbenen die bijna helemaal tot haar buik lopen. Ze is heel ontspannen en weet goed wat ze zelf wil.

Senna

Senna is een mooie Tinker met witte en donkerbruine vlekken op haar vacht. Ze is erg goed in spelletjes. Ze is lief voor beginnende ruiters maar ook een fijne pony voor ervaren ruiters.

Sisi

Sisi is een mooie witte merrie met allemaal kleine stipjes. Poetsen helpt niet want deze stipjes horen bij haar kleur. Ze is een vliegenschimmel. Sisi is best groot, ze is dan ook een paard. Ze vindt poetsen heel erg leuk.

Vifi

Vifi is een grote witte schimmel. Ze is erg groot en dus ook een paard. Toen Vifi jonger was heeft ze veel wedstrijden gelopen. Ze kent heel veel.