En plezier beleven aan de omgang met paarden. Want paardrijden leert je ook een heleboel nuttige dingen, zoals het verbeteren van motoriek en het vergroten van zelfvertrouwen

Ben Prins, Voorzitter

Mijn naam is Ben Prins.

Ook dit jaar weer heb ik genoten op de Slotdag van het enthousiasme van de ruiters en de zorgvuldigheid die de instructeurs en vrijwilligers uitstralen. Mij trof de heel goede sfeer en blijdschap van ruiters en hun ouders. Ik sprak met de instructeurs en de bestuursleden en dat heeft me overtuigd. Ik houd van mensen en paarden en wil in het bestuur graag een bijdrage leveren aan het mooie en dankbare werk van de Stichting.

Bart Louwrier, Secretaris

Jetty van Driel, Penningmeester

Mijn naam is Jetty van Driel. Als regelmatige bezoeker van Stal van Brenk , en groot liefhebber van paarden, heb ik de afgelopen jaren kunnen zien hoeveel plezier paardrijden mensen met een beperking kan geven. Nu ik wat meer tijd tot mijn beschikking heb zal ik mij graag inzetten voor de stichting als bestuurslid en penningmeester.

Esly van Dam, Contact voor Vrijwilligers

Mijn naam is Esly van Dam en ik ben in 2020 begonnen als vrijwilliger bij Stichting Ariane de Ranitz. Het vrijwilligerswerk vind ik nog steeds geweldig, de enthousiaste ruiters, de leuke vrijwilligers en de lieve paarden. Het is echt een uitje om een uurtje te helpen in de les. Daarom heb ik besloten om ook lid te worden van het bestuur. Ik hou me als bestuurslid vooral bezig met vrijwilligerszaken. Mijn grootste doel is om genoeg vrijwilligers te hebben zodat we samen met de instructrices kunnen zorgen dat alle ruiters met veel plezier kunnen blijven rijden.

Kirsten Siebers, Communicatie

Mijn naam is Kirsten Siebers. Sinds juni 2022 ben ik bij Stichting Ariane de Ranitz als vrijwilliger werkzaam. Enkele jaren geleden heb ik helaas moeten stoppen bij SPG ’t Hoefijzer in Zwolle als vrijwilliger i.v.m. tijdgebrek door mijn studie in Utrecht. Nu ik die heb afgerond, leek het me leuk dit werk weer op te pakken, waardoor ik bij Stichting Ariane de Ranitz uitkwam! Als bestuurslid hoop ik te kunnen bijdragen aan de naamsbekendheid van deze mooie stichting en het paardrijden voor iedereen toegankelijk te houden/maken.

Sabrina Krepel, Communicatie

Yvette Jonasse, Vertrouwenspersoon

Mijn naam is Yvette Jonasse
Sinds oktober 2020 ben ik als vrijwilliger betrokken bij Stichting Ariane de Ranitz.
Zelf heb ik altijd met veel plezier paardgereden (af en toe rijd ik nog wel eens). Ik vind het erg leuk om als begeleider mee te lopen in de lessen en te zorgen  dat de ruiters zich veilig voelen en kunnen genieten van het paardrijden.
Door deze actieve betrokkenheid ken ik ondertussen een aantal ruiters, de instructeurs , andere vrijwilligers en niet te vergeten de paarden, die voor de lessen worden ingezet .In combinatie met mijn medische achtergrond denk ik dat dit een goede basis is om als vertrouwenspersoon een verdere bijdrage te leveren aan een veilige omgeving voor iedereen.

Met vriendelijke groet, Yvette Jonasse