Annemien van der Veen, voorzitter

Net voor de zomervakantie 2018 ben ik voorzitter geworden. Sinds mijn twaalfde geniet ik zelf enorm van paardrijden en het contact met het paard. Ik gun iedereen zo’n zelfde ervaring. Daarom zet ik me graag in voor de Ariane de Ranitz-stichting om paardrijden voor mensen met een beperking mogelijk te maken. Zo kan iedereen met de juiste ondersteuning en aanpassingen op een verantwoorde manier paardrijden.

En plezier beleven aan de omgang met paarden. Want paardrijden leert je ook een heleboel nuttige dingen, zoals het verbeteren van motoriek en het vergroten van zelfvertrouwen

Ben Prins, secretaris

Mijn naam is Ben Prins en de oud-voorzitter Klaas Kuiken vertelde mij enthousiast over zijn ervaringen met de Stichting Ariane de Ranitz en vroeg me of ik interesse had om bestuurslid te worden. Nou ja, eerst maar eens kennismaken zei ik. Op de Slotdag heb ik genoten van het enthousiasme van de ruiters en de zorgvuldigheid die de instructeurs en vrijwilligers uitstralen. Mij trof de heel goede sfeer en blijdschap van ruiters en hun ouders. Ik sprak met de instructeurs en de bestuursleden en dat heeft me overtuigd. Ik houd van mensen en paarden en wil in het bestuur graag een bijdrage leveren aan het mooie en dankbare werk van de Stichting.

Bestuurslid (vacature)

Wij zoeken versterking van ons bestuur. Het gaat om een dankbare en leuke bestuursfunctie voor mensen die directe invloed willen hebben op het reilen en zeilen van deze mooie stichting.

Stuur een mail naar info@arianederanitz.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vertrouwenspersoon

Mijn naam is Yvette Jonasse
Sinds oktober 2020 ben ik als vrijwilliger betrokken bij Stichting Ariane de Ranitz.
Zelf heb ik altijd met veel plezier paardgereden (af en toe rijd ik nog wel eens). Ik vind het erg leuk om als begeleider mee te lopen in de lessen en te zorgen  dat de ruiters zich veilig voelen en kunnen genieten van het paardrijden.
Door deze actieve betrokkenheid ken ik ondertussen een aantal ruiters, de instructeurs , andere vrijwilligers en niet te vergeten de paarden, die voor de lessen worden ingezet .In combinatie met mijn medische achtergrond denk ik dat dit een goede basis is om als vertrouwenspersoon een verdere bijdrage te leveren aan een veilige omgeving voor iedereen.

Met vriendelijke groet, Yvette Jonasse