De vrijwillige inzet van vrijwillige begeleiders en bestuur maakt het paardrijden mogelijk.

Stichting Ariane de Ranitz is een organisatie zonder winstoogmerk en is afhankelijk van de vrijwillige inzet van velen. De ruiters betalen een behoorlijke bedrage voor hun lessen, maar deze inkomsten zijn onvoldoende voor de gehele exploitatie waaronder ook de huur van de locatie en de pony’s en paarden. De paardrijlessen bij ons zijn duurder dan bij een reguliere manege doordat de lessen veel kleiner zijn om iedere ruiter de juiste aandacht te kunnen geven. Daarnaast maken wij gebruik van aangepaste materialen en organiseren wij extra activiteiten als Dagkampen en een Slotdag.

Wij zijn daarom altijd op zoek naar donateurs en sponsoren die er voor zorgen dat het paardrijden voor mensen met uiteenlopende beperkingen betaalbaar en dus mogelijk blijft. Het zichtbare plezier en de bemoedigende resultaten van onze ruiters legitimeert dit.

Er zijn verschillende vormen van financiële bijdragen mogelijk: zie hiervoor de pagina’s ANBI-status, Fanclub Ariane de Ranitz en ondersteuning.

Wilt u direct een gift overmaken, dan kan dat naar:
Rekeningnummer: NL59 INGB00 0160 7703, t.n.v. Stichting Ariane de Ranitz, Bilthoven

Heb je als bedrijf, vereniging of organisatie een speciale manier van financiële ondersteuning in gedachten die je hier niet aantreft, neem dan contact met ons op. We denken heel graag met je mee!